МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

„Генералка Викенд„во Кавадарци се спроведе на три локации, Кавадаречки дол, ул. „Клинска„ и „Северен Булевар“.

Вработените во локална самоуправа Кавадарци селектираа и собираа отпад

М.В.