Во вториот дел на емисијата за Петар Анѓушев, тој говори за освојувањето на купот на Југославија во фудбал,неговата игра во ФК Тиквеш,формирањето на БОР, ангжманот во ФК Габер, ФК Вардар Неготино и поворно во ФК Тиквеш.

МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА