Со членот на Управат на Градскиот ракометен клуб ТИКВЕШ Зоран Јосифовски разговаравме на досегашниот тек на првенството, промената на тренерот, пласманот во преј-аутот, и што го очекува клубот во новата пролетна сезона.

МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА