МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

IGM TRADE

Кавадаречката колонија е една од најквалитетните кај нас и на овој дел на Европа.На неа учествуваат позати ликовни уметници од повеќе зе...

Никола Глиговов активен фудбалер на ФК Тиквеш о д 1972 до 1986 година.Со  фудбалот и понатаму се занимава како тренер на неколку тимови, па ...

Селото Бесвица се наоѓа во Општина Демир Капија .Некогаш со 300 куќи, сега само со неколку во кој живеат стари луге.Карактеристичен за село...

Младата 18-годишна Ивана Орешкова  се обидува и успева да биде креативна, инспирирана од нејзината имагинација и гледање на животот.Ум...

Ѓоко Ицев-фудбал играше полни 10 години. На 26 години, за жал го напушти активниото играње фудбал во ФК „Тиквеш“. За него , неговите сои...

Витомир Стефанов играше фудбал во златната генерација фудбалери на Тиквеш зад која се низа историски успеси за клубот од Кавадарци.

Ги сади, третира и врши ѓубрење исклучиво на органски начин. Ѓубривото  со кое ги прихранува доматите и другите земјоделски култури е ...

АлШар2018
 РТК.МК ексклузивно ви ја претставува емисијата посветена на најголемиот outdoor настан во Тиквешијата и во државата АлШар2...

РТК.МК ви ја прикажува емисијата посветена на Кавадаречкиот фудбалски интернационалец - Даниел Мојсов
...

Tоме Хаџивасилев -фудбалер и догогодишен директор и менаџер на ФК „Тиквеш.Остави трага во фудбалскиот живот кај нас. Беше бунтовник-ка...

МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)