IGM TRADE

Лакардиите на Паја- згоди и незгоди од нашето секојдневие РТК.МК  ги заврши и соноќа ги промовира.Ова е  втора сезона , снимени  е од „Кавадион„ .Овој пат екипата предводена од актерот и режисер Диме Коцевски-кој направи поголема сценариска обработна  на сите замислени  вицови, успеа  да ја насмее кавадаречката публика на промоцијата на  новито ДВД издание кое го следеше и градоначалникот Митко Јанчев    
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)