МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

Ликовниот уметник Владимир Темков-годинава  го заокружува својот опус уметнчки дела.На 60 годишнината од неговиот роденден и 40 годишниата од неговото ликовно творештво и се претстави на ликовната публика со дел од своите слики кои неуморно го ствара.Тоа беше повод да направиме пресек и да побараме повеќе  податоци за амбиентот во кој работи.
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)Слични содржини од ЕМИСИИ