/видео/ Недела 15.00 ГФК Тиквеш-ФК Партизан Обршани

Фудбал
Типографија

Kaвадаречките фудбалери и тренерот Љупчо Димитковски се оптимисти дека ова  средба ке ја добијат и трите бода ке останат во Кавадарци.Во нив веруваат и навивачите на ГФК „Тиквеш“.