МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

Утре ( 29 март )во 12 часот во Хотел Уни палас 1 ќе се одржи Панел дискусија на тема ;„Секој може и има право да биде вработен“, на која претставници на Центарот за социјална работа, Центарот за вработување и невладиниот сектор ќе дискутираат за „зголемување на активацијата на лицата под ризик од социјална исклученост на пазарот на труд преку подобрување на нивните вештини, образование, квалификации и олеснување на целосната интеграција во општеството и пазарот на труд“. Партнер на проектот е и Министерството за труд и социјална работа.