МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

1969 година Трајче Трикиќ од Манастирец учествувал во снимањето на филмот кој беше апсолутен филмски хит седумдесетите години

Tрajче Трикиќ од село Манастирец служел војска 1969 година .Тоа време се снимал еден од најголемите филмски остварувања во светот „Битката на Неретва„.Имал шанса да биде неколку месеци на снимањето на филмот, а истовремено и да учествува во реализацијата на николку опасни филмски сцени. ( Видео).