МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

Пред 53 години на Тиквешки Гроздобер 1964 година

Една од ретките фотографии од првиот Тиквешки гроздобер во 1964 година. На снимката директорот на АК “Тиквеш“ Диме Галапчев во кругот на комбинатот, го откинува првиот грозд со што и официјално започнува оваа манифестација.