Северина на „Тиквешки гроздобер 2017“ собра најмногу граѓани .Еден час и 50 минути траеше нејзиниоит настап во Кавадарци кој го проследија илјадници граѓани од Кавадарци и други градови на земјата.

Изјава на Северина пред концертот и инсети од концертот: