МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

Предизборен собир на ВМРО-ДПМНЕ и кандидатот за градоначалник Митко Јанчев во Ваташа.Јанчев најави решавање на пороите, снабдувањето со вода и проблемите со канализацијата,изградба на соодветно спомен обележје за 12-деца,урбанистичко решавање на Моклиште и поврзување со модерен кеј на Ваташа со Кавадарци и трим и пешачка и велосипедска патека од Ваташа до Моклиште.На собирот говореа Горица Пеливанова-Вилхелм-носител на Советничка листа и Зоран Јованчев член на Советничка листа на ВМРО-ДПМНЕ.