МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

Три дена комуналци работат на отстранување на дефект кој повторно се активира

Најнова информација од дежурната служба во ЈП„Комуналец„-ОЕ„Водовод и канализација„ по реакција на граѓаните, е дека вода попаднево сигурно ке добијат.Екипите на Комуналец вчера и денеска го санираат истиот дефект кој веројатно поради голем притисок поворно се активира. Ова информација е важна за сите кои веке три дека имаат проблеми со водата за пиење а особено оние кои живеат на улица„Клинска“.