МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

Кандидатот за градоначалник, Борис Давидов, денеска пред зградата на Собранието на Општината ги најави своите активности ова седмица.Тој беше задоволен од неговата досегашна кампања во Локалните избори 2017.