МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

На денешната прес конференција, на кандидатот за градоначалник и носителката ан советничката листа на ВМРО-ДПМНЕ,Митко Јанчев и Горица Пеливанова-Вилхелм, беа демантирани шпекулациите за наводната поддршка на Јанчев на советничката листа на Ристо Сакалиев,и навидниот раскол во ВМРО-ДПМНЕ Кавадарци.