МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

На денешната средба во Кавадарци се одиграа спорски натпревари во ГОЛ БАЛ, а присувуваа екипи од неколку градови од Македонија.Натпреварите се одржаа во салата на ДТВ „Партизан“