МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

Примероците ке ги дегустира Комисија од енолози, а најдобрите ке ги прогласи на 11 февруари

Денеска според програмата посветена на Недела на традицијата Свети Трифун која ја организира Општина Демир Капија се изврши земањето на примероци од секој пријавен учесник, за дегустациите во натпреварите за најдобро домашно вино и домашна ракија. Дегустацијата и оценувањето на собраните примероци ќе ја изврши дегустациона комисија составена од тројца енолози во недела на 11.02.2018 година.