МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

Вода на ова улица ке нема до 16 часот.Причината е дефект

Без вода за пиење до 16 часот ќе останат денеска жителите од улицата “Никола Минчев” во Кавадарци, поради дефект на водоводната мрежа. Се молат корисниците на вода за пиење за трпение, екипи на Јавното претпријатие “Комуналец” работат на терен, со цел отстранување на дефектот и нормализирање на водоснабдувањето.