МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

Според измената на режимот на сообраќај неколку улици во Кавадарци се прогласуваат за едносмерни:„Максим Горки„,дел од „Браќа Хаџи Тефови“,дел од „Браќа Џунови„, и дел од “Ресавска“.

Се работи за изменет сообраќај на уллица“Максим Горки“ каде сообреќајот ќе се одвива во насока од спојот со ул.“Партизанска“ кон спојот со ул.“Илинденска“ на улица “ Браќа Хаџи Тефови“ сообраќајот ќе се одвива во насока од спојот со ул.“ Браќа Џунови“ кон спојот со ул.“Миле В’чков„ на улица “Браќа Џунови“ на потегот од спојот со ул.“ 7 ми Септември“ до спојот со ул.“ Браќа Хаџи Тефови“ сообраќајот ќе се одвива во насока од ул.“7ми Септември“ кон ул.“Браќа Хаџи Тефови“ и на улица“Ресавска“ на потегот од спојот со ул.“Тиквешко востание“ до спојот со ул.“Пионерска“ сообраќајот ќе се одвива во насока од ул.“Пионерска“ кон ул.“Тиквешко востание“.

11111111111111111111112321.jpg

image-0-02-04-2a0df6740eee722bc7fee934bcee4981cfb65363bb807596c39647081c67d50d-V.jpg

888888888888766.jpg

image-0-02-04-d35724a86b0ae29154233ce266e90b08413c26e5c68191e44c41d358250c8b34-V.jpg