МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

Саемот на книгата во Кавадарци ке биде отворен на на 29 Октомври во 13 часот(Понеделник), и ќе трае од 29.10 до 03.11.2018.На саемот ќе биде понуден богат избор на домашна и странска литература.Ке бидат понудени за продажба актелни книги, читани во светот и кај нас по прифатливи цени.

Библиотеката “Феткин„ како и досега ги овара вратите за сите љубители на убавиот пишан збор.