Се работи за ревитализирање на улицата „Тоде Мајсторчев“ која долги години стоеше оставена со бројни проблеми .

На површина од 680м2 поставен е нов слој асфалт.Претходно беше отсранета старата и оштетена асфалтна подлога во должина од 160 метри, по што уследи постапка на подготовка со тампонирање и асфалтирање.Со реализацијата на овој проект општината излезе во пресрет на барањата на жителите од овој дел на Кавадарци за подобрување на стандардите на живеење.

45075679_2288369861387062_5013820855709335552_n.jpg