-Започна да се споведува проектот кој вклучува члетири земји: Македонија,Финска, Португалија,Мадеира и Полска , а целта е да се види; дали може да се направи идеална земја„

-Весна Ангеловска-директорка на ООУ„Гоце Делчев„. -„ Бевме Успешен домаќин на првата работилница.Во април наши учленици ќе заминат во Финска кои ќе учествуваат на слична работилница“.

00022211110.jpg

51440655_384637005690084_7707670115227009024_n.jpg

51644449_344298926175829_194486233810862080_n.jpg51547952_296358427904264_1189814221412499456_n.jpg

51387585_616563212125072_4915264623420112896_n.jpg51674638_2106015992820978_8559210539153096704_n.jpg51783590_2211472662436011_6344584947314982912_n.jpg51311725_1036435483231477_6186844323384918016_n.jpg