МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

Кавадаречката полиција на жените возачи на моторни возила им го честиташе празникот на жената-8-март на возачите од понежниот пол .Жените возачи кои во периодот од 11.30-12.00 часот поминаа со своето возило по ул.7-септември“ беа застанувани и им беше подарувано цвеќе во чест на празникот а истовремено и флаер со препорака да не се вози под дејство на алкохол . Акцијата беше во организација на ПС-ОН Кавадарци и одделението за превенција.

222222222222222222111111.jpg

201000000000000.jpg

201111111111111111111111111.jpg