МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

Свечено предавање во употреба на новоизградениот хотел “Балкан“ во Кавадарци 1968 година. Лентата свечено ја пресече Стојан Андов (1967-1969)-претседател на Собранието на општина Кавадарци, Вуко Каров-потпретседател, Ѓорѓи Поп Ангелов-директор на претпријатието, Бранко Ивановски, Петар Милков, Перо Андов и др. Фотографијата е од семејниот албум на Поп Ангелови.

П.Камчевски