Акцијата "За чисто и убаво Кавадарци" продолжува во соработка со „Мој општинар“ и ЈП „Комуналец“. Се чистат зелените површини околу зградата на УЈП. Потоа ќе следува тампонирање на паркинг за потребите на УЈП и Јавното обвинителство и хортикултурно уредување на дворот. Во текот на наредната недела се планира хортикултурни да се доуреди бул.Никола Минчев„.

86616214_2650620298495348_8571525408686604288_n