МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

Во ООУ„Гоце Делчев„ денеска присуствувавме на предавање посветено на интернет безбедноста кое го одржа професорот Димитрија Ангелков. Проектиот го води Милка Мркева од невладината организација „Еразмус плус“ во соработка со националата агенција за образовни програми.Децата се сместени по фамилии кај нивните врсници.

Весна Ангеловска -директорка на ООУ„Гоце Делчев“рече :„ Можностите кои ги нуди Еразмуз плус програмата за нашите учесници се од голема важност.Нашите ученици и наставници се стекнуват со несекојдневни искуства, што придонесува за подобар образовно - воспитен процес„.

p>

go8.jpg

go3.jpggo2.jpg

go5.jpg

go4.jpg