МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

Се известуваат граѓаните кои ги користат паркинзите кај зградите Силекс, утре 19.06 од 06 часот да ги поместат нивните возила поради перење на паркинзите. Ве замолуваме за коректност и соработка се со цел на време и професионално да си ја извршиме обврската.

ЈП„Комуналец-Кавадарци