МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

Музеј Галерија Кавадарци додели благодарници на медиумските работници од општината и други соработници. Директорката на оваа институција, Весна Ѓорѓиева се заблагодари што новинарите и медиумите од градот редовно информираат за сите случувања во музеј галеријата.

269632853_4454170098025060_6676138445793443551_n 269647016_969029570361941_1372978393657554316_n 270134346_631049884762307_4822287507555625158_n 265400222_422513792894877_6356741163780062694_n 265845107_447651866765095_2135043727753079110_n 267129485_331343378858803_6065451446298800025_n 268351909_289472123199830_8810907147582971683_n 270309875_1085689315597996_5133914265610084818_n

267129485_331343378858803_6065451446298800025_n