Домот на културата “Иван Мазов - Климе“ Кавадарци за следната недела ги најавува следните настани и гостувања:

-понеделник, 7 октомври 2019, 19 часот, Галерија при Домот- Театарска претстава “Мис на предградие“ во изведба на Мал драмски театар од Битола;

-вторник, 8 октомври 2019, 10 часот, Сала при Домот - детска претстава “Волшебникот од Оз“ на Театарот при Домот за Детска градинка “Рада Поцева“ Кавадарци;

-среда, 9 октомври 2019, 20 часот, Центар на култура “Ацо Ѓорчев“ Неготино - Театарска претстава “Од кол на кол“ на Театарот при Домот. Со почит, Марјан Тодоровски - Дом на култура Кавадарци.

60306956_819698271744223_3611155300716904448_n.jpg72573500_473319523524462_1653248683073863680_n.jpg