МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

Најновата информација од Центарот за јавно здравје, од Д-р Ристе Јованвски - специјалист епидемилог е дека 7 лица се позитивни на коронавирус од Кавадарци.Тројца од нив се здравствени работници.Сите позитивни на Ковид 19 , на возраст од 42 до 73 години, се асимптоматски и се на домашно лекување.

м.д.