Ова е втор од серијата „пост корона“ концерти.... КОнцертот е закажан на Градскиот плоштад во Кавадарци а го организира Домот на Културата во Кавадарци, а истиот е поддржан од Министерството за Култура. Понеделник на 14-ти септември од 19:30 минути ,Ќе се свирират познати светски евергрини, музика од филмови но и од цртани филмови...

Не заборавајте да ги земете и децата...

Kонцертот е и од едукативен карактер и воедно ќе се потрудиме да помогнеме да ја засакаат музиката и инструментите.

Ве чекаме...