МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

Во завршна фаза на асфалтирање е делницата од регионалниот пат од Долна до Горна Бошава.Деновиве 16 и 17 октомври ( петок и сабота ) и понеделник и вторник 19 и 20 октомври,предвидено е асфалтирање на веќе тампонираните неколку километри. Поради изведување на асфалтерски работи во петок и сабота од 9.00 до 16.00 часот ке биде забранет сообраќајот како и во понеделник и вторник во периодот од 10.00 до 16.00 часот . Се известуваат жителите на Горна Бошава но и сите граѓани кои го користат патниот правец Горна Бошава - Долна Бошава да се придржуваат до известувањето за непречено одвивање на градежните работи.