МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

Денеска до 13.30 часот во ЦЈЗ се евидентирани се;во Кавадарци 13 нови случаи 14 во Неготино, 4 во Росоман и 3 лица во Демир Капија.Во Кавадарци позитивни се 2 негователки во Детска градинка. Затоа во изолација се 28 деца и 3 негователки.