Денеска напладне Министерот за економија - Фатмир Битиќи го пости ЕУРОНИКЕЛ Кавадарци.Со неговиот домаќин, генерален директор Герасим Кујунџиев и претставници на Владата и менаџментот на Комбинатот ги посетија производните капацити на компанијата а во изјавата за медиумите ги апострофираа моментните економски параметри кои се значајни за извозот на Македонија.

126136339_836346243792445_2704065421540363856_n 126224967_378915036718368_2370393673403645612_n