Денес , од страна на Општина Кавадарци се врши подготовка на земјиштето во кругот на Општа болница, за поставување на модуларна болница односно Ковид центар.

извор : Кабинет на градоначалник Митко Јанчев

127513784_2907959469428095_617602631613632148_n