ДЕНЕСКА 20 КАВАДАРЧАНИ И 3 НЕГОТИНЧАНИ НА СПИСОКОТ НА ЗАБОЛЕНИ ОД КОРОНА ВИРУСОТ

Според последните информации добиени од ЦЈЗ Кавадарци во регионот денеска се регистрирани вкупно 23 заболени од нив 20 од Кавадарци и 3 во Неготино.

Заболените се на возраст од 19 до 77 години.