Убаво грозје озреа годинава.Нашите информнации говорат за квалитетни приноси на раните сорти на трпезно грозје .Ние на Градскиот пазар фотографиравме , типично кавадаречко рано грозје од сортата „Супер ран Афус али“ набрано од лозјето на Славе Тренчев.

223015597_557029679062701_6469006760118206261_n