МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

Со гордост Ви соопштуваме дека нашата кампања за поддршка на Одбојкарите на престојното Европско првенство ја објавија CEV! Посочувајќи дека Кожувчанка ДОО како Компанија несебично ги поддржува и промовира македонските Репрезентативци преку својот бренд- Природната вода Изворска. Како на нашите одбојкари,така сме горди и на нашата кампања “Ова се нашите Херои” која ја препознаа и на Европско ниво! Oва е линкот од објавата. https://eurovolley.cev.eu/en/articles/2021-men/these-are-our-heroes-team-mkd-players-featured-in-kozuvcanka-doo-promo-campaign/,