МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

Кои се коменатрите на граѓаните и продавачите , земјоделците, за фукционирањето на новиот простор на целосно реконстрираниоит Градски зелен пазар.:Тој официјално започна со работа од денеска, и ке работи 6 дена во неделата освен понеделник.Во функција ке биде и пазарот во новиот центар.

Инвестицијата е на Општина Кавадарци...и е реализирана за една година.