МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

ЈЗУ Општа болница со проширена дејност Кавадарци ги прошири своите услуги. Од вчера во функција е амбуланта по медицина на трудот, каде ќе се вршат систематски прегледи на работници во јавниот и приватниот сектор. По долги години пауза, со специјализацијата на д-р Никола Трендафилов, мединцина на трудот сега повторно е достапна во јавното здравство.

-Изјава на Д-р Диме Коцев- директор на ЈЗУ Општа болница со проширена надлежност Кавадарци