МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

Советниците на Општина Кавадарци утре напладне на дневен ред ке ги имаат за разгледување 37 точки од планираната расправа ,при штио ке доминираат:Донесување одлука за доделување на Наградата 7 Септември,пренамена и прераспределба на средства од Буџетот,едникратна помош за семејства кои имааат запишано прваче во Учебната 2022/2023 година,одобрување средства за настанати поплави,Одлука за одредување ценовник за собирања и транспортурање на комунален отпад во; селата: Дреново, Ресава,Бегниште, Шивец Моклиште, Сопот,Бохула, Чемерско, Крњево.Д.Бошава, Г.Бошава,Бојанчиште, Конопиште, Куманичево,Страгово,м.в.Мушов Гроб, Мрежичко, како и предлог програма за продолжување на работното време на угостителските локални за време на „Тиквешки гроздобер 2022„ .На седницата која се одржува на 25 август ќе будат разгледсни и ќе се расправа и по други материјали.

ramov

454134-0-basic-sovetkavadarci 210114-0-Basic-kavadarci