МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

Настанот го проследија и германскиот заменик амбасадор и делегации од Србија, Турција, Романија и Португалија.

viber_image_2022-09-07_13-37-31-033viber_image_2022-09-07_13-37-31-275viber_image_2022-09-07_13-37-32-967viber_image_2022-09-07_13-38-11-945

М.В.