МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

ДИМЕ КОЦЕВСКИ- АКТЕР, СОВЕТНИК,ВАТАШАНЕЦ ИЗЈАВУВА -„СЕ ПОДГОТВУВА ОДБЕЛЕЖУВАЊЕТО НА ДЕНОТ НА СТРЕЛАЊЕТО НА 12 ДЕЦА ОД ВАТАША ОД БУГАРСКИОТ ФАШИСТИЧКИ ОКУПАТОР, КЕ СЕ ГРАДАТ; -СПОМЕН СОБА, -12 БИСТИ. - КЕ СЕ СНИМА ИГРАНО ДОКУМЕНТАРЕН ФИЛМ. 4444444445