Array
(
  [PHPRC] => /home/rtkadm/fcgi-bin/../etc/php7.2
  [PWD] => /home/rtkadm/fcgi-bin
  [PHP_FCGI_MAX_REQUESTS] => 99999
  [SHLVL] => 0
  [PATH] => /usr/local/sbin:/usr/local/bin:/usr/sbin:/usr/bin:/sbin:/bin:/snap/bin
  [CONTENT_LENGTH] => 0
  [SCRIPT_NAME] => /preview.php
  [REQUEST_URI] => /preview.php?id=3076
  [QUERY_STRING] => id=3076
  [REQUEST_METHOD] => GET
  [SERVER_PROTOCOL] => HTTP/1.1
  [GATEWAY_INTERFACE] => CGI/1.1
  [REMOTE_PORT] => 59820
  [SCRIPT_FILENAME] => /home/rtkadm/public_html/preview.php
  [SERVER_ADMIN] => [no address given]
  [CONTEXT_DOCUMENT_ROOT] => /home/rtkadm/public_html
  [CONTEXT_PREFIX] => 
  [REQUEST_SCHEME] => http
  [DOCUMENT_ROOT] => /home/rtkadm/public_html
  [REMOTE_ADDR] => 3.234.210.25
  [SERVER_PORT] => 80
  [SERVER_ADDR] => 95.86.15.250
  [SERVER_NAME] => rtk.mk
  [SERVER_SOFTWARE] => Apache/2.4.29
  [SERVER_SIGNATURE] => 
  [HTTP_CONNECTION] => close
  [HTTP_HOST] => rtk.mk
  [HTTP_ACCEPT_ENCODING] => br,gzip
  [HTTP_ACCEPT_LANGUAGE] => en-US,en;q=0.5
  [HTTP_ACCEPT] => text/html,application/xhtml+xml,application/xml;q=0.9,*/*;q=0.8
  [HTTP_USER_AGENT] => CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)
  [SCRIPT_URI] => http://rtk.mk/preview.php
  [SCRIPT_URL] => /preview.php
  [FCGI_ROLE] => RESPONDER
  [PHP_SELF] => /preview.php
  [REQUEST_TIME_FLOAT] => 1665126274.5397
  [REQUEST_TIME] => 1665126274
)
(Видео) Росоман / Старува изведбата на инфраструктурни објeкти во Општина Росоман
МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

По завршувањето на законската тендерска постапка ,Општинa Росоман-Локална самоуправа, деновиве ке сапочне со реализира на неколку објекти од комунална инфраструктура во Општината .Интервју со градоначалникот Бранко Јанев.

-Ке бидат потрошени околу 2 милиони и двеста илјади денари, наменети во Росоман и неколку села и во ова Општина, кои Советот ги одобри за реализација на предлог на градоначалникот Бранко Јанев, со кого деновиве имавме интервју.Во изјавата на РТК.МК. Јанев не запознава и со проектот „Тера вино“,значењето на изградбата на брзиот пат Градско-Прилеп,годинашнава реколта на произвоство на праски во Росoманска општина, и друго.

-Функцијата градоначалник бара голем ангажман и посветеност, вели Јанев .

36690353_482319778870836_5008555990308618240_n.jpg

36712080_482319812204166_6677524356765057024_n.jpg

36621653_482319818870832_7415399905721581568_n.jpg

36651068_482319822204165_631927682245853184_n.jpg

36624618_482319832204164_2555185840934354944_n.jpg