Array
(
  [PHPRC] => /home/rtkadm/fcgi-bin/../etc/php7.2
  [PWD] => /home/rtkadm/fcgi-bin
  [PHP_FCGI_MAX_REQUESTS] => 99999
  [SHLVL] => 0
  [PATH] => /usr/local/sbin:/usr/local/bin:/usr/sbin:/usr/bin:/sbin:/bin:/snap/bin
  [CONTENT_LENGTH] => 0
  [SCRIPT_NAME] => /preview.php
  [REQUEST_URI] => /preview.php?id=4685
  [QUERY_STRING] => id=4685
  [REQUEST_METHOD] => GET
  [SERVER_PROTOCOL] => HTTP/1.1
  [GATEWAY_INTERFACE] => CGI/1.1
  [REMOTE_PORT] => 55642
  [SCRIPT_FILENAME] => /home/rtkadm/public_html/preview.php
  [SERVER_ADMIN] => [no address given]
  [CONTEXT_DOCUMENT_ROOT] => /home/rtkadm/public_html
  [CONTEXT_PREFIX] => 
  [REQUEST_SCHEME] => http
  [DOCUMENT_ROOT] => /home/rtkadm/public_html
  [REMOTE_ADDR] => 52.23.219.12
  [SERVER_PORT] => 80
  [SERVER_ADDR] => 95.86.15.250
  [SERVER_NAME] => rtk.mk
  [SERVER_SOFTWARE] => Apache/2.4.29
  [SERVER_SIGNATURE] => 
  [HTTP_CONNECTION] => close
  [HTTP_HOST] => rtk.mk
  [HTTP_ACCEPT_ENCODING] => br,gzip
  [HTTP_ACCEPT_LANGUAGE] => en-US,en;q=0.5
  [HTTP_ACCEPT] => text/html,application/xhtml+xml,application/xml;q=0.9,*/*;q=0.8
  [HTTP_USER_AGENT] => CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)
  [SCRIPT_URI] => http://rtk.mk/preview.php
  [SCRIPT_URL] => /preview.php
  [FCGI_ROLE] => RESPONDER
  [PHP_SELF] => /preview.php
  [REQUEST_TIME_FLOAT] => 1638822835.1194
  [REQUEST_TIME] => 1638822835
)
(Видео) Фудбал / Пријателска фудбалска средба со второлигашот Al Bataeh Ciltural & Sport Club од Обединетите Арапски Емирати.

Второлигашот од Кавадарци ГФК Тиквеш 1930 кој годинава атакува на влез во Прва фудбалска лига, ќе одигра пријателска средба со високобуџетниит второлигашот Al Bataeh Ciltural & Sport Club од Обединетите Арапски Емирати.

Се работи за екипа со која нашата Управа и стручниот дел на Тиквеш успеа да воспостави соработка која ќе биде крунисана со пријателска средба која ке се одигра на Градскиот станион во Кавадрци во среда 11/09/2019 во 16 часот.Меѓународниот пријателски натпревар со кој се проширува фудбалското пријателство на Тиквеш со клубови од Европа и светот, овој пат , ќе им овозможи на нашите фудбалери и на публиката да се соочат со интересен фудбал.