Array
(
  [PHPRC] => /home/rtkadm/fcgi-bin/../etc/php7.2
  [PWD] => /home/rtkadm/fcgi-bin
  [PHP_FCGI_MAX_REQUESTS] => 99999
  [SHLVL] => 0
  [PATH] => /usr/local/sbin:/usr/local/bin:/usr/sbin:/usr/bin:/sbin:/bin
  [CONTENT_LENGTH] => 0
  [SCRIPT_NAME] => /preview.php
  [REQUEST_URI] => /preview.php?id=5542
  [QUERY_STRING] => id=5542
  [REQUEST_METHOD] => GET
  [SERVER_PROTOCOL] => HTTP/1.1
  [GATEWAY_INTERFACE] => CGI/1.1
  [REMOTE_PORT] => 45150
  [SCRIPT_FILENAME] => /home/rtkadm/public_html/preview.php
  [SERVER_ADMIN] => [no address given]
  [CONTEXT_DOCUMENT_ROOT] => /home/rtkadm/public_html
  [CONTEXT_PREFIX] => 
  [REQUEST_SCHEME] => http
  [DOCUMENT_ROOT] => /home/rtkadm/public_html
  [REMOTE_ADDR] => 18.210.11.249
  [SERVER_PORT] => 80
  [SERVER_ADDR] => 95.86.15.250
  [SERVER_NAME] => rtk.mk
  [SERVER_SOFTWARE] => Apache/2.4.29
  [SERVER_SIGNATURE] => 
  [HTTP_CONNECTION] => close
  [HTTP_HOST] => rtk.mk
  [HTTP_ACCEPT_ENCODING] => br,gzip
  [HTTP_ACCEPT_LANGUAGE] => en-US,en;q=0.5
  [HTTP_ACCEPT] => text/html,application/xhtml+xml,application/xml;q=0.9,*/*;q=0.8
  [HTTP_USER_AGENT] => CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)
  [SCRIPT_URI] => http://rtk.mk/preview.php
  [SCRIPT_URL] => /preview.php
  [FCGI_ROLE] => RESPONDER
  [PHP_SELF] => /preview.php
  [REQUEST_TIME_FLOAT] => 1603969722.7965
  [REQUEST_TIME] => 1603969722
)
ДММ ОТВОРЕНИ РАБОТНИ ПОЗИЦИИ

ДММ ОТВОРЕНИ РАБОТНИ ПОЗИЦИИ:

- Работник во oддел за изработка на табли за монтажа

Со цел да го поддржиме Одделот за изработка на табли за монтажа во нашата фабрика воКавадарци, бараме Работник во монтажа кој може да одговори на предизвиците намеѓународниот пазар со отвореност, флексибилност и ентузијазам. Искористете ја оваашанса и придружете се на нашиот успех!Работни задачи:

▪ Спроведување едноставни задачи за одржување и поправка на техничка опрема (напр. инсталација на алати, опрема, машини, инструменти)

▪ Поддршка во инсталација и релокација на едноставна електрична опрема (на пр.алати, машини, инструменти) спoред инструкции

▪ Отстранување на тешки прекини на машините и опремата

▪ Прилагодување на едноставни машини според спецификацијата на производот▪ Превоз на таблите за монтажа и товарење и истоварање на таблите за монтажа од иво превозното возило▪ Вршење поправки, промени и оптимизација на веќе постоечките табли за монтажаУслови

▪ Завршено средно техничко образование▪ Најмалку 1 година работно искуство во оваа или слична област

▪ Добрo познавањe на MS Offiice (Excel, Power Point)Рок за аплицирање: 30.09.2020Назив на работната позиција: Работник во монтажа

Доколку сте заинтересирани за оваа работна позиција ве молиме испратете ја вашатаапликација електронски на следната e-mail адреса:applications_macedonia@draexlmaier.com со назнака: Работник во Монтажа