Array
(
  [PHPRC] => /home/rtkadm/fcgi-bin/../etc/php7.2
  [PWD] => /home/rtkadm/fcgi-bin
  [PHP_FCGI_MAX_REQUESTS] => 99999
  [SHLVL] => 0
  [PATH] => /usr/local/sbin:/usr/local/bin:/usr/sbin:/usr/bin:/sbin:/bin:/snap/bin
  [CONTENT_LENGTH] => 0
  [SCRIPT_NAME] => /preview.php
  [REQUEST_URI] => /preview.php?id=7210
  [QUERY_STRING] => id=7210
  [REQUEST_METHOD] => GET
  [SERVER_PROTOCOL] => HTTP/1.1
  [GATEWAY_INTERFACE] => CGI/1.1
  [REMOTE_PORT] => 41790
  [SCRIPT_FILENAME] => /home/rtkadm/public_html/preview.php
  [SERVER_ADMIN] => [no address given]
  [CONTEXT_DOCUMENT_ROOT] => /home/rtkadm/public_html
  [CONTEXT_PREFIX] => 
  [REQUEST_SCHEME] => http
  [DOCUMENT_ROOT] => /home/rtkadm/public_html
  [REMOTE_ADDR] => 3.238.252.196
  [SERVER_PORT] => 80
  [SERVER_ADDR] => 95.86.15.250
  [SERVER_NAME] => rtk.mk
  [SERVER_SOFTWARE] => Apache/2.4.29
  [SERVER_SIGNATURE] => 
  [HTTP_CONNECTION] => close
  [HTTP_HOST] => rtk.mk
  [HTTP_ACCEPT_ENCODING] => br,gzip
  [HTTP_IF_MODIFIED_SINCE] => Wed, 26 Jan 2022 05:53:50 GMT
  [HTTP_ACCEPT_LANGUAGE] => en-US,en;q=0.5
  [HTTP_ACCEPT] => text/html,application/xhtml+xml,application/xml;q=0.9,*/*;q=0.8
  [HTTP_USER_AGENT] => CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)
  [SCRIPT_URI] => http://rtk.mk/preview.php
  [SCRIPT_URL] => /preview.php
  [FCGI_ROLE] => RESPONDER
  [PHP_SELF] => /preview.php
  [REQUEST_TIME_FLOAT] => 1660658734.111
  [REQUEST_TIME] => 1660658734
)
/ВИДЕО/ РЕАЛИЗИРАН ПРОЕКТОТ – ,,ЦЕНТАР ЗА  ПРОМОЦИЈА  - ТЕРА ВИНО- ВО ОПШТИНА РОСОМАН
МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

ДЕНЕСКА ПО РЕЧИСИ СЕДУМ ГОДИНИ, Е РЕАЛИЗИРАН И ПРИВИДЕН КОН , КРАЈ ПРОЕКТОТ – ,,ЦЕНТАР ЗА ПРОМОЦИЈА - ТЕРА ВИНО- ВО ОПШТИНА РОСОМАН - ПРОЕКТ НА ФОНДАЦИЈАТА ТИКВЕШКИ ВИНСКИ ПАТ СО КОЈА РАКОВОДИ ВИОЛЕТА ЈАНКОВА.

НА ПРИГОДНА ЦЕРЕМОНИЈА БЕШЕ ОБАВЕН ЗАВРШНИОТ НАСТАН БЕА ПРОМОВИРАНИ ПРОСТОРИИТЕ И ОБЈЕКТОТ СО КОЈ ТИКВЕШКИ ВИНСКИ ПАТ КЕ РАКОВОДИ НАРЕДНИТЕ 7 ГОДИНИ ВО СОРАБОТКА СО ЛОКАЛНАТА СМОУПОРАВА - РОСОМАН, КОЈА ПАК ПОМОГНА ДА СЕ ЗАВРШИ ЦЕЛОТО ПРОЕКТНО РЕШЕНИЕ ОСОБЕНО ДВОРНАТА ПОВРШИНА НА ПОСТОЈНАТА ЗГРАДА НА Т.Н. СТАРО УЧИЛИШТЕ, ПАРКИРАЛИШТАТА И ДРУГАТА ИНФРСТУКТУРА.

НА СВЕЧЕНОСТА ПРОУСТВУВАА ПОВЕЌЕ ГОСТИ ПРЕТСТВНИЦИ НА ПОДРЖУВАЧУИТЕ НА ПРОЕКТОТ КАКО И ЗАМЕНИК МИНИНСТЕРОТ НА ЗЕМЈОДЕЛИЕ ТРАЈАН ДИМКОВСКИ .Еве го поширокиот извештај од овој настан:

262859430_5026451884065557_5429240709636232547_n