Array
(
  [PHPRC] => /home/rtkadm/fcgi-bin/../etc/php7.2
  [PWD] => /home/rtkadm/fcgi-bin
  [PHP_FCGI_MAX_REQUESTS] => 99999
  [SHLVL] => 0
  [PATH] => /usr/local/sbin:/usr/local/bin:/usr/sbin:/usr/bin:/sbin:/bin:/snap/bin
  [CONTENT_LENGTH] => 0
  [SCRIPT_NAME] => /preview.php
  [REQUEST_URI] => /preview.php?id=7724
  [QUERY_STRING] => id=7724
  [REQUEST_METHOD] => GET
  [SERVER_PROTOCOL] => HTTP/1.1
  [GATEWAY_INTERFACE] => CGI/1.1
  [REMOTE_PORT] => 48202
  [SCRIPT_FILENAME] => /home/rtkadm/public_html/preview.php
  [SERVER_ADMIN] => [no address given]
  [CONTEXT_DOCUMENT_ROOT] => /home/rtkadm/public_html
  [CONTEXT_PREFIX] => 
  [REQUEST_SCHEME] => http
  [DOCUMENT_ROOT] => /home/rtkadm/public_html
  [REMOTE_ADDR] => 44.197.111.121
  [SERVER_PORT] => 80
  [SERVER_ADDR] => 95.86.15.250
  [SERVER_NAME] => rtk.mk
  [SERVER_SOFTWARE] => Apache/2.4.29
  [SERVER_SIGNATURE] => 
  [HTTP_CONNECTION] => close
  [HTTP_HOST] => rtk.mk
  [HTTP_ACCEPT_ENCODING] => br,gzip
  [HTTP_IF_MODIFIED_SINCE] => Thu, 11 Aug 2022 06:13:48 GMT
  [HTTP_ACCEPT_LANGUAGE] => en-US,en;q=0.5
  [HTTP_ACCEPT] => text/html,application/xhtml+xml,application/xml;q=0.9,*/*;q=0.8
  [HTTP_USER_AGENT] => CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)
  [SCRIPT_URI] => http://rtk.mk/preview.php
  [SCRIPT_URL] => /preview.php
  [FCGI_ROLE] => RESPONDER
  [PHP_SELF] => /preview.php
  [REQUEST_TIME_FLOAT] => 1695590308.1607
  [REQUEST_TIME] => 1695590308
)
РЕШЕН ПРОБЛЕМОТ СО ВОДОСНАБДУВАЊЕТО ВО РОСОМАН
МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

По повдеќедневни исклучително физички и технички а пред се умествени напори, решен е големиот проблем со дефектот поради кој Општина Росоман од Кавадарци не ги добиваше договорените количини вода за редовно водоснабдување .

Признанија заслужуваат сите чинители во ова операција, а најмногу оние кои учествувааа во самото санирање на проблемот, откривањето ,и пред се решеноста на грдоначалникот на Кавадарци Митко Јанчев пробмелот да се реши без разлика на временските услкови и други пречки.

Денеска на лице место разговарав,со сите чинители кои се одговорни за решавањето на проблемот.

viber_image_2022-06-25_10-58-22-123 viber_image_2022-06-25_10-58-22-360 viber_image_2022-06-25_10-58-22-718 viber_image_2022-06-25_10-58-22-908 viber_image_2022-06-25_10-58-23-130 viber_image_2022-06-25_10-58-23-312