Array
(
  [PHPRC] => /home/rtkadm/fcgi-bin/../etc/php7.2
  [PWD] => /home/rtkadm/fcgi-bin
  [PHP_FCGI_MAX_REQUESTS] => 99999
  [SHLVL] => 0
  [PATH] => /usr/local/sbin:/usr/local/bin:/usr/sbin:/usr/bin:/sbin:/bin:/snap/bin
  [CONTENT_LENGTH] => 0
  [SCRIPT_NAME] => /preview.php
  [REQUEST_URI] => /preview.php?id=8067
  [QUERY_STRING] => id=8067
  [REQUEST_METHOD] => GET
  [SERVER_PROTOCOL] => HTTP/1.1
  [GATEWAY_INTERFACE] => CGI/1.1
  [REMOTE_PORT] => 46776
  [SCRIPT_FILENAME] => /home/rtkadm/public_html/preview.php
  [SERVER_ADMIN] => [no address given]
  [CONTEXT_DOCUMENT_ROOT] => /home/rtkadm/public_html
  [CONTEXT_PREFIX] => 
  [REQUEST_SCHEME] => http
  [DOCUMENT_ROOT] => /home/rtkadm/public_html
  [REMOTE_ADDR] => 3.234.244.181
  [SERVER_PORT] => 80
  [SERVER_ADDR] => 95.86.15.250
  [SERVER_NAME] => rtk.mk
  [SERVER_SOFTWARE] => Apache/2.4.29
  [SERVER_SIGNATURE] => 
  [HTTP_CONNECTION] => close
  [HTTP_HOST] => rtk.mk
  [HTTP_ACCEPT_ENCODING] => br,gzip
  [HTTP_IF_MODIFIED_SINCE] => Sun, 28 May 2023 07:20:08 GMT
  [HTTP_ACCEPT_LANGUAGE] => en-US,en;q=0.5
  [HTTP_ACCEPT] => text/html,application/xhtml+xml,application/xml;q=0.9,*/*;q=0.8
  [HTTP_USER_AGENT] => CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)
  [SCRIPT_URI] => http://rtk.mk/preview.php
  [SCRIPT_URL] => /preview.php
  [FCGI_ROLE] => RESPONDER
  [PHP_SELF] => /preview.php
  [REQUEST_TIME_FLOAT] => 1713347763.1639
  [REQUEST_TIME] => 1713347763
)
ЛОКАЛНА САМОУПРАВА/ КОМУНАЛНА ИЗГРАДБА НА БУЛЕВАР ,,МАКЕДОНИЈА,, И УЛИЦИТЕ ,,ЃУРО ЃАКОВИЌ“ И ,,ДИМКАТА ГАБЕРОТ,,


МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

-Интензивно се работи на атмосферска канализација со Ф1200 цевки од 600 метри, на булевар “Македонија„. Овие активности се дел од проектот на КФВ банка, Изведувач на работите е “Жикол“.

-Поставена е главна линија на фекалната канализација на улицата „Ѓуро Ѓаковиќ„ со нови цевки со дијаметар ФИ 300, на површина од 260 метри. Во наредна фаза ќе се вршат приклучоци и поставување на шахти. Целата инвестиција е на ЈП “Комуналец“ Кавадарци, истовремено и изведувач на работите.

-Се работи и на реконструкцијата на фекалниот колектор во должина од 560 метри на улица. ,,Димката Ангелов Габерот" које е во завршна фаза. Во наредна фаза , овие денови, ќе се започне со изградба на тротоари, тампонирање и нов асфалт. Инвестицијата е на ЈП „Комуналец“, и самото претпријатие е и изведувач на работите.

335200330_172325565204887_1352506871992129216_n 335461300_591385655997568_2116095135493890137_n 336665878_152714787710682_3325906138747370474_n 336682580_933692514748662_5376389558403704842_n (1) 336790695_746397750510211_700231820161468777_n 336879776_790095805340872_2005276751927280734_n