ВО завршна фаза на реализација е проектот ТЕРА ВИНО во Росоман.ДенивОве се одвива за партерно уредување на дворот на старото училиште во Росоман со што ќе биде заокружен проектот TERRA VINO, кој опфаќа партерно уредување и ново осветлување на овој дел. Проектот е финансиран од страна на Буџетот на општина Росоман во висина од 2.489.800 денари.132446460_3917930324892698_1475400354227294361_n 132501355_3917931714892559_2021864232445838412_n 132636447_3917931811559216_7525395935317424674_n (1) 132820536_3917931354892595_3827891624319213601_n ДенивОве се одвива за партерно уредување на дворот на старото училиште во Росоман со што ќе биде заокружен проектот TERRA VINO, кој опфаќа партерно уредување и ново осветлување на овој дел. Проектот е финансиран од страна на Буџетот на општина Росоман во висина од 2.489.800 денари.